Asiantuntija

Asiantuntijapalvelun avulla yrityksesi voi keskittyä olennaiseen ja ulkoistaa IT-ylläpito-, asennus-, korjaus- sekä päivitystyöt ammattilaisen hoidettavaksi. Kokemuksemme mukaan suuri osa yritysten tietoteknisistä ongelmista jää huonolle hoidolle tai niiden hoitaminen yrityksen omalla henkilökunnalla vie kohtuuttoman paljon aikaa.

Koulutettu ja osaava henkilöstömme pystyy antamaan laadukasta ja nopeaa palvelua erilaisissa toimintaympäristöissä esim. taloushallinto, toiminnan- ja prosessinohjaus, asiakkuudenhallinta (ERP/CRM-ympäristöissä). Ammattilainen, jolla on riittävästi osaamista ja kokonaisuuden ymmärrystä helpottaa arkisten IT-ongelmien selvittämisessä, uusien mahdollisuuksien kartoittamisessa ja palveluiden ja laitteiden käyttöönotoissa. ICT-Palvelu takaa joustavan, nopean ja asiantuntevan palvelun.

Asiakaskuntaamme kuuluu tällä hetkellä mm. tilitoimistoja, ohjelmistotaloja, viestintäalan yrityksiä, valmistavan teollisuuden yrityksiä, ulkomaankauppaa tekeviä yrityksiä, energia−alalla toimivia yrityksiä, kuljetusliikkeitä, vähittäiskauppayrityksiä,  autokauppoja, ajoneuvojen huoltoyrityksiä, rakennusalan yrityksiä, kiinteistö- ja huoltoyrityksiä, insinööritoimistoja, fysikaalisia hoitolaitoksia, kylpylöitä, hotelleja, hoiva-alan yrityksiä sekä yhdistyksiä.

Annamme IT-asiantuntijapalvelua kaikille yrityksille toimialasta riippumatta.

Etuja asiakkaalle:

- ajansäästö

- tuottavuuden ja työn tehokkuuden parantaminen

- ongelmatilanteiden ennakointi ja väheneminen

- riskien pienentäminen

- ammattimainen IT-ympäristön ylläpito

Links:saimaasoft delphi c# php exponent cms
prof outlet
prof
spec prof
saimaasoft delphi c# php exponent cms
prof finland
prof finland

 

E-Karjalan ICT-Palvelut.net Oy

 
Markku Järvinen  050 305 9931 
markku.jarvinen(AT)ict-palvelut.net
 

Käytämme evästeitä. Lisätiedot. Tarkempi selvitys Traficomin jutusta tai täältä.

.