Referenssit

ICT-Palveluiden asiantuntijat ovat tuottaneet erittäin monipuolisia ratkaisuja eri ICT-alan sektoreilla, yksittäisten työasemien asennuksesta aina usean serverin ja työaseman toimialueverkkoihin. Laaja osaamisemme kattaa kaiken mitä toimivan laitteistoympäristön rakentaminen vaatii. Työasema- ja palvelinosaamisemme lisäksi meillä on vankka kokemus erityyppisten lähiverkkojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Ammattitaitomme mm. WLAN-verkoissa kattaa koko WLAN-verkkojen historian.

Erityyppisten Web-palvelujen toteutuksessa meillä on jo 20 vuoden historia eri yritysten palveluksessa. Monissa web-sovellustoteutuksissa olemme olleet pioneerejä.

Olemme rakentaneet työasemia erityyppisiin vaativiinkin ympäristöihin. Esimerkiksi prosessinohjauksen valvontaan, prosessinohjaukseen jne. Toisena esimerkkinä on mm. studiojärjestelmän toteutus. Thin Client ympäristön toteutus. Erilaisia järjestelmien virtualisointeja. jne. jne. Käyttöjärjestelmätuntemus kattaa kaikki Windows versiot ja myös palvelinjärjestelmät, Linux sekä MAC.

Meillä on yli 900 000 tuotteen valikoima, laaja osaaminen, laaja yhteistyökumppaniverkosto ja yhteensä yli 50 vuoden kokemus ICT-alalta, joten mikään ei ole meille mahdotonta toteuttaa.

 

E-Karjalan ICT-Palvelut.net Oy

 
Markku Järvinen  050 305 9931 
markku.jarvinen(AT)ict-palvelut.net
 

Käytämme evästeitä. Lisätiedot. Tarkempi selvitys Traficomin jutusta tai täältä.

.