WWW-sivut yrityksille ja yhteisöille

Muita palveluja

 

 

WWW-sivujen toteutus

Toteutamme yrityksenne www-sivut toiveittenne mukaisesti. Palveluun kuuluu
ulkoasun- sekä sisällön suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa, sekä kaiken tarvittavan sivujen ylläpitoon ja kävijäseurantaan.Lisäksi toimitamme verkkosivuosoitteen ja tarvittaessa sähköpostilaatikot. Tutustukaa toteutuksiimme Referenssit-sivulla. Viimeisin tällä hetkellä löytyy www.sahkosystema.fi

 

Ylläpito

Asiakas voi itse ylläpitää sivuja helppokäyttöisellä Exponent-työkalulla,
jolla sivujen päivitys käy vaivatta. Ohjelman käyttöön ei tarvita ylläpitoon
liittyvää erityisosaamista vaan jo pelkästään perusosaaminen
tekstinkäsittelyohjelmaan riittää. Veihtoehtoisesti asiakas voi tilata meiltä ylläpitopalvelun, jolloin asiakas toimittaa aineiston meille ja julkaisemme aineiston sovittuna ajankohtana.

Kattavuus

Palvelumme kattaa kaiken mitä yritys tarvitsee www-markkinointiin. Palveluun
kuuluu mm. perussivuista lähtien aina Intra- ja Extranet-käyttöön sekä
web-kauppa yms. palvelujen käyttömahdollisuuksiin.

Alkuun

Kävijäseuranta

Uutuutena erittäin monipuolinen kävijäseuranta ks. kuva tältä sivulta. Kävijäseurannalla asiakas voi helposti seurata www-sivujensa liikennettä ja tarvittaessa paikantaa mistä päin kukin sivujen kävijä tulee. Lisäksi monipuoliset raportointimahdollisuudet mahdollistavat selvittämään esim. mitä hakusanoja on eniten käytetty hakukoneilla? Mistä linkeistä sivuille on tultu? Mitä sivuja on luettu eniten? Eri tiedostojen lataukset. Ohjelmaan on lisätty linkki IP-osoitteen paikannukseen, josta voit helposti katsoa suoraan kartalta tai satelliittikuvista mistä päin maailmaa kävijät on. Raportoinnista näkee myös kävijöiden selaimet ja käyttöjärjestelmän.

Voit myös helposti seurata kuinka paljon kävijöitä tulee ulkopuolisilla sivuilla olevien likkien kautta, mm. bannerimainokset ja esim. yritysrekisterit. 

Mitä tästä hyödyt?

 1. Näet esim. bannerimainosten kävijämäärät ja voit suoraan arvioida kuinka paljon/kävijä mainoksesi maksaa. Tällä tiedolla voit säästää selvää rahaa.
 2. Näet, että tullaanko sivuillesi suoraan www-osoitteella vai jonkun muun sivuston kautta. Tällä tiedolla voit helposti päätellä, että mikä kanava on tehokkain markkinoinnissasi. Esimerkkeinä linkit yhteityökumppanien sivuilla, suoran www-osoitteen mainonta, yrityshakemistomainonta tai joku muu vastaava. Et enää mainosta paikoissa joista ei oikeasti tule asiakkaita.
 3. Näet mitä sivuja kävijät mieluiten lukevat, eli minkä sivun sisältö kiinnostaa eniten potentiaalisia asiakkaita ja minkä sivujen sisältöä tulisi muuttaa jotta kiinnostus lisääntyisi.

Tämä ominaisuus on yksi tärkeimpiä kulmakiviä www-markkinoinnissa. Monet asiakkaamme ovat säästäneet jopa 1-3 kuukaudessa koko www-sivuston hinnan ja vuoden palvelinkulut tämän ominaisuuden ansiosta, kun ovat voineet kohdistaa mainonnan juuri oikeaan paikkaan ja karsimaan turhat mainoskanavat pois. 

Hinta sivuston laajuudesta riippuen 2 €/kk  ->

Hinnat ovat todella edulliset, sillä sivuston perustamisen hinta on alkaen 250 € + Alv ja kuukausimaksut lähtee 20 €/kk + Alv.

Staattisten sivujen hinta määräytyy tapauskohtaisesti.

Staattiset sivut

Toteutamme myös staattiset sivut ja hoidamme myös sivujen ylläpidon asiakkaan toiveiden mukaan.

WWW-osoitteet

Toimitamme myös www-osoitteet asiakkaillemme. Meiltä voit tilata .com, .net, .info, jne. kaikki kansainväliset domainpäätteet sekä myös .fi päätteet.

Sähköpostitilit

Toimitamme asiakkaillemme myös sähköpostilaatikot asiakkaan omalla domainilla esim. etunimi.sukunimi(AT)yritys.fi. Vaihtoehtoina on IMAP, POP ja Web-sähköpostit. 

Peruslaatikon lisäksi on.... 

Turvasähköposti 

Turvasähköposti - yrityksen ja tehokäyttäjän sähköpostijärjestelmävalinta, tuhoaa virukset ja poistaa roskapostiviestit jo palvelimella sekä mahdollistaa ylisuurien sähköpostiliitteiden vastaanottamisen ja säilyttämisen.

Hosted Microsoft® Exchange

Hosted Microsoft® Exchange -palvelimen avulla saat sähköpostiviestisi automaattisesti synkronoitua kaikkien laitteittesi välillä, niin että sinulla on aina samat ja viimeisimmät viestit kaikissa laitteissa. Synkronointi onnistuu helposti myös matkapuhelimen kanssa. Tämän lisäksi Exchange -palvelin huolehtii automaattisesti myös kalenterin ja osoitekirjan synkronoinnista.

Tietoja voidaan jakaa saumattomasti kaikkien työryhmän jäsenien tai työntekijöiden välillä, jolloin myös yhteistyö sujuu helposti paikasta ja ajasta riippumatta. Kysy lisää..

Alkuun

Bändit ja taiteilijat

Uutuutena myös bändeille ja taiteilijoille edullinen kotisivupaketti. Kysy lisää..

Demo

Julkaisemme pian Demo-versiot tällä sivustolla. Sitä ennen voitte ottaa
yhteyttä meihin.

Kuvia

Exponent

Kävijäseuranta

Alkuun

  

Hintoihin sisältyy Alv 24 %

 

Blogi  sisältää asennuksen meidän palvelimelle, yhden (1) sähköpostilaatikon sekä .com tai  .net -verkkotunnuksen

  100€ - 200 € / vuosi laajuudesta ja ilmeestä riippuen


MiniBlogi sisältää asennuksen meidän palvelimelle ja sijoituksen ictpalvelut.net aliverkkotunnukseen (esim. Hillevi.ictpalvelut.net tai Verkkoblogi.ictpalvelut.net tms.)

   90 € - 170€ /vuosi laajuudesta ja ilmeestä riippuen

 

Blogin voi laajentaa oikeaksi weppisivustoksi nopeasti ja edullisesti.

Blogitietoa enemmän

Alkuun

Tietoa fi-verkkotunnuksesta.

 

Kuka voi hakea fi-verkkotunnusta?

Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Hakemiseen voi myös valtuuttaa asiamiehen.
 

Mitä vaaditaan yksityishenkilöltä, joka hakee fi-verkkotunnusta?

 
 • vähintään 15 vuoden ikä
 • kotikunta Suomessa
 • suomalainen henkilötunnus
 

Millaiset yritykset ja yhteisöt voivat saada fi-verkkotunnuksen?

 
Suomen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin listatut:
 
 • yritykset tai yksityiset elinkeinonharjoittajat
 • suomalaiset julkisyhteisöt, kuten valtion laitokset, kunnat ja kuntayhtymät, kirkot ja seurakunnat
 • valtion liikelaitokset
 • julkisoikeudelliset laitokset ja julkisoikeudelliset yhdistykset
 • vieraan valtion edustustot.
 
 
Huom! Merkintä verohallinnon rekisterissä ei riitä.
 
Ulkomaiset yritykset ja tavaramerkit:
 
Ulkomainen yhteisö tai elinkeinonharjoittaja voi saada fi-verkkotunnuksen rekisteröimällä kaupparekisteriin suomalaisen sivuliikkeen.
 

Millainen fi-verkkotunnus voi olla?

 
 • Pituus voi olla 2-63 merkkiä.
 • Sallittuja merkkejä ovat kirjaimet a–ö, numerot 0–9 ja väliviiva (-) sekä Suomessa puhuttavan saamen kielen merkit.
 • Väliviiva ei saa olla verkkotunnuksen ensimmäinen, eikä viimeinen merkki.
 • Kolmas ja neljäs merkki eivät saa molemmat olla väliviivoja.
 • Verkkotunnus ei saa perustua toisen suojattuun nimeen tai tavaramerkkiin.

Rekisterit voi tarkistaa täältä: https://domain.fi/info/index/hakeminen/mitavoihakea/lainkukaisuudenvarmistaminen.html.

 

Fi-verkkotunnuksen uusiminen

Fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. Uusimme sen puolestasi.
Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse reagoida siihen, koska uusiminen kuuluu sopimukseesi meidän kanssamme.
 
TAI

Fi-verkkotunnuksen uusiminen

Fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. 
Voit uusia verkkotunnuksen maksamalla uusimismaksun Viestintäviraston verkkotunnuspalvelussa: www.domain.fi. Et tarvitse siihen käyttäjätunnuksia.
Uusimisen hinnan löydät samasta paikasta.
Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin.
 
 
Verkkotunnuksen haltijan siirto
Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation haltuun, ota yhteyttä meihin osoitteella markku.jarvinen(at)ictpalvelut.net tai puhelimitse numeroon 050 305 9931.
Hoidamme siirron puolestasi.
 
TAI
 
Verkkotunnuksen haltijan siirto
Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation omistukseen, voit tehdä sen Viestintäviraston sivuilla.
Siirron ensimmäisessä vaiheessa annetaan siirtosuostumus, jonka yhteydessä luodaan siirtoavain. Toisessa vaiheessa fi-verkkotunnus siirretään uudelle haltijalle siirtoavaimen avulla.
Lue tarkemmat ohjeet Viestintäviraston sivuilta: https://domain.fi/info/index/yllapito/siirtaminen.html

Fi-verkkotunnuksen irtisanominen

Voit irtisanoa verkkotunnuksesi myös ennen voimassaoloajan umpeutumista. Verkkotunnuksen voi irtisanoa vain sen haltija, joten sinun on tehtävä se itse Viestintäviraston verkkosivuilla: https://domain.fi/info/index/yllapito/irtisanominen.html
Verkkotunnuksen irtisanominen on maksutonta.
 

Valtuusavain

Jokaisella verkkotunnuksella on oma valtuutusavain, siis numero, joka lähetetään verkkotunnuksen haltijalle verkkotunnuspäätöksen mukana.
 
Voit valtuuttaa meidät tekemään muutoksia verkkotunnukseesi luovuttamalla valtuutusavaimen käyttöömme.
 
 
Jos olet hakenut itse Fi-verkkotunnuspalvelusta verkkotunnuksen tai jo liittänyt sen käyttäjätunnukseesi, näet valtuutusavaimen verkkotunnuksesi tiedoista.

Tarkempaa tietoa saa myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla

050 305 9931 tai markku.jarvinen(at)ictpalvelut.net

Alkuun

Omat tuoteratkaisut

Raspberry Pi-pohjaiset ratkaisut

 • Autosoitin
 • Valvontakamera
 •  

 

Kesken

 

Alkuun

Pupesoft on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka kattaa kaikki kasvavan PK-yrityksen tarpeet. Järjestelmä on selainpohjainen, joka mahdollistaa käytön läheltä ja kaukaa useilla eri päätelaitteilla. Avointen teknologioiden ansiosta järjestelmä on helposti muokattavissa tukemaan kaikkia asiakkaan prosesseja. Järjestelmän tehokkuus, helppokäyttöisyys sekä pitkälle automatisoidut prosessit vapauttavat käyttäjän turhista rutiineista ja mahdollistavat keskittymisen yrityksen ydinliiketoimintaan sekä sen kehittämiseen.

Avoin toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa yrityksen toiminnan kehittymisen sekä laajenemisen rajoituksitta. Toiminnanohjausjärjestelmä kasvaa yrityksesi mukana. Voit käyttää tällä hetkellä tarvittavia toimintoja sekä ottaa käyttöön ja kehittää lisätoimintoja muuttuvien tarpeiden mukaan. Ilman lisenssimaksuja. Muokkaamme ohjelman tarpeittesi mukaan ja asennamme sen web-palvelimellemme. Maksat vain asennuksesta kertakorvauksen ja pavelintilasta kk-maksun. Pankit veloittavat pankkiyhteyksistä oman hinnastonsa mukaan.

 

Alla listattu kaikki ominaisuudet


Yleistä

 • Moniyritystuki
 • Konsernituki
 • Monivaluutta
 • Marginaaliverotus
 • Monikieliset asiakirjat
 • Monikieliset käyttöliittymät
 • Käyttäjäprofiilit
 • Sarjanumeroseuranta

Osto

 • Ostotilauksien syöttö suoraan tiedostosta
 • Tuki sähköisille ostotilauksille (toimittajakohtainen)
 • Tuotteiden automaattinen varastoonvienti saapuvan verkkolaskun mukaisesti
 • Tehokas ja helppokäyttöinen manuaalinen varastoon saavuttaminen
 • Sähköinen tuonti-intrastatilmoitus tulliin

Ostoreskontra

 • Verkkolaskujen vastaanotto (Itella eInvoice, Finvoice)
 • Tuki laskujen skannaukselle
 • Laskujen syöttö viivakoodilla
 • Laskujen sähköinen kierrätys
 • Oletustiliöinnit yritykseltä, toimittajalta tai laskun riveiltä
 • Tuki laskujen sähköiseen maksatukseen (LM, LUM)
 • Laskujen automaattinen suoritus LMP- tai Tilioteaineiston mukaan
 • Matkalaskut

Varastonhallinta

 • Varastopaikat
 • Monivarastotuki
 • Varastojen tulostusalueiden priorisointi
 • Automaattinen toimitustapakohtainen rahtikulu painon tai tilauksen arvon mukaan
 • Useita rahtikirja-formaatteja
 • Asiakkaan keräyslistojen automaattinen yhdistys
 • Varastojen väliset siirrot
 • Tuotekertoimet (varastointiyksiköt)
 • Saldottomat tuotteet
 • Älykkäät inventointilistat

CRM

 • Kontaktien hallinta
 • Yhteyshenkilöiden hallinta

Raportointi

 • Monipuolinen dynaaminen raportointi
 • Omien raporttien luontimahdollisuus (SQL, ODBC, jne.)

Myynti

 • Kotimaa-, EU- ja ei EU-myynti.
 • Tarjouskäsittely
 • Myyntitilausten syöttö suoraan tiedostosta
 • Tuki sähköisille tilauksille
 • Realiaikaiset saldokyselyt toimittajilta
 • Laaja alennuskäsittely (mm. perushinta, nettohinta, perusalennus, asiakasalennus, asiakasryhmän alennus, tuoteryhmän alennus, jne..)
 • Jälkitoimitukset
 • Tuoteperheet
 • Korvaavat tuotteet
 • Kassamyynti monilipastuella
 • TyömääräyksetSähköinen vienti-intrastatilmoitus tulliin

Myyntireskontra

 • Automaattiset viitesiirtojen käsittelyt ja tiliöinnit
 • Helppokäyttöinen manuaalikohdistus
 • Osasuoritukset

Valmistus

 • Valmistus joko varastoon tai suoraan asiakkaalle
 • Tuotereseptit

Kirjanpito

 • Reaaliaikainenaikainen kirjanpito
 • Automaattikirjaukset kaikista liiketapahtumista
 • Sähköisen tiliotteen automaattikirjaus
 • Budjetit
 • Dimensiot/laskentakohteet (kustannuspaikka, kohde, projekti)
 • Muutoslokit

Intranet

 • Kalenterit
 • Sisäiset uutiset (yhtiö- tai konsernitasolla)
 • Sisäiset dynaamiset varauskalenterit

Extranet

 • Käyttäjienhallinta
 • Tilausten syöttö tiedostosta tai manuaalisesti
 • Jälkitoimitusten selaus ja toimitus
 • Tilaushistorian selaus
 • Hinnastopäivitykset
 • Alennustaulukkopäivitykset
 • Extranet Uutiset

Kolme eri aloitusympäristöä joita kaikkia voidaan laajentaa tarpeen mukaan:

Linkit demoympäristöihin Demo1, Demo2 ja Demo3

Pyydä Demo tunnukset ja Kysy lisää....

Demoympäristö on poissa käytöstä toistaiseksi.

Alkuun

Alkuun

MaksupalveluYksi sopimus. Yksi kumppani. Kaikki maksutavat.

Verkkomaksupalvelu tarjoaa kaikille verkossa toimiville yrityksille ja yhteisöille mutkattoman ratkaisun maksuliikenteen hoitamiseksi. Kuluttajat voivat maksaa helposti ja turvallisesti haluamallaan maksutavalla koko verkkokauppasi maksuliikenteen seurannan ja analysoinnin hoituessa yhdellä työkalulla.

Verkkomaksupalvelun avulla saat enemmän kauppaa vaivattomammin

 • Kauppiaspaneeli maksuliikenteen seuranta- ja analysointityökaluna
 • Monipuoliset maksutavat yhdellä sopimuksella
 • SV:n takaamaa maksuturvallisuutta
 • Tehokkaampaa maksamista sähköisissä kauppapaikoissa ja verkko-ostoskeskuksissa

Yhtään ostopäätöstä ei tämän jälkeen tulla perumaan puuttuvien maksutapojen takia!

Alkuun

Links:saimaasoft delphi c# php exponent cms
prof outlet
prof
spec prof
saimaasoft delphi c# php exponent cms
prof finland
prof finland

 

E-Karjalan ICT-Palvelut.net Oy

 
Markku Järvinen  050 305 9931 
markku.jarvinen(AT)ict-palvelut.net
 

Käytämme evästeitä. Lisätiedot. Tarkempi selvitys Traficomin jutusta tai täältä.

.